Du är här

Registrera CV

Vill du jobba som personlig assistent? 

Som anställd på Assistansliv garanteras du en trygg och trivsam arbetsplats. Ett tätt samarbete genomsyrar den dagliga driften mellan dig som anställd och din närmaste arbetsledare, kundansvarige. Din närmaste kundansvarige har ingående kunskap om din arbetssituation hos kunden och det finns tillgänglig handledning vid behov. 

Personalmöten och utbildning ser vi som en självklarhet för att ge dig rätt förutsättningar och verktyg att utföra arbetet på bästa möjliga vis. Genom att delta i personalmöten och utbildningar ges du även möjlighet att träffa dina kollegor och utbyta erfarenheter.  

Vi ser din roll som personlig assistent som väldigt viktig. Det är du som levererar vår tjänst till kunden och det är även du som representerar Assistansliv utåt, därför är vi måna om att du trivs hos oss. Vi garanterar dig goda anställningsvillkor genom vårt medlemskap i Vårdföretagarna, samt att du är försäkrad via Fora. Utifrån de förutsättningar som finns strävar vi efter att ge dig bästa möjliga lön. Vi erbjuder marknadsmässigt höga löner då vi värdesätter yrket som personlig assistent.

Registrera dig

  • Bifoga personligt brev och CV där det framgår hur mycket du kan arbeta.
  • Rekryteringsarbetet påbörjas omgående.
  • Individuell lönesättning/Timlön. Kollektivavtal finns.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in dina uppgifter & CV

Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx.
Filer måste vara mindre än 2 MB.
Tillåtna filtyper: gif jpg jpeg png.