Du är här

Sök jobb hos oss!

Vi söker ständigt efter medarbetare som kan bidra med kompetens och engagemang till vår verksamhet. Här har vi samlat alla lediga tjänster som annonseras ut just nu.

2018-05-29

Personlig assistent sökes till en man

Du är: * Man * Rökfri * Empatisk, tålmodig och pedagogisk person * Kan prata persisk och laga persisk mat* Tidigare erfarenhet som personlig assistent 2-3 år eller utbildning av ett vårdyrke. Det är en fördel om du har en lugn personlighet och är lyhörd då mitt funktionshinder gör det svårt för mig att kommunicera. Du måste kunna jobba både förmiddag och kväll både vardagar, helger och nätter.

2018-05-21

Kulturintresserad personlig assistent

Att hjälpa en aktiv och fantastiskt härlig kvinna 65+ i sitt dagliga liv. Kvinnan bor centralt i Stockholm, har MS och sitter i rullstol, men arbetar fortfarande, är mycket kulturintresserad och gillar att gå på olika aktiviteter så som museum, konstutställningar m.m. Du som assistent ska bl.a. hjälpa henne med att duscha, klä på sig, laga mat, träna och få hennes liv att fungera. Du följer med henne till arbetet, på träning eller på olika aktiviteter som hon tycker är roliga att göra.

2018-05-18

Personlig assistent sökes för en ung kille i Linköping

Ung personlig assistent sökes till en kille som har ett stort intresse för att läsa böcker och skrivande. Kunden är en rullstolsburen 20-årig kille, behöver hjälp med i sin dagliga livsföring.
I början blir det 2 -3 dagar i veckan ( fredagar, helger och lov)
Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.:
- förflyttningar
- handräckning
- matlagning
- vara med och motivera till aktiviteter